Houten Jaloezieën


Veroflex

Horizontale houten & lederen jaloezieën

Collectie                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   De collectie Horizontale houten & lederen jaloezieën is afgestemd op de laatste interieur trends. De  collectie omvat meer dan 100 kleuren. Van houtstructuur, tot mat gelakte finish, van antieke finish tot hoogglans kwaliteiten. De lamellen worden afgewerkt met een UV bestendige lak, zodat het zonlicht de kleur niet of nauwelijks kan beïnvloeden. De Houten Jaloezieën worden vervaardigd uit abachi, linde- en bamboehout.

Uitvoering                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Standaard worden de 25, 35, 50, 70 en 75 mm jaloezieën geleverd met een stalen bovenbak en houten onderlijst. De stalen bovenbak wordt afgewerkt door een houten koof, deze wordt er middels magneten op vastgemaakt. Optioneel  kunnen de 50, 70 en 75 mm jaloezieën worden afgewerkt met een open houten bovenprofiel, het zogenaamde retro systeem, met daaraan het bedieningssysteem gemonteerd, hetgeen de jaloezieën een extra classy uitstraling geeft.

Standaard worden de 25, 35, 50, 70 en 75 mm jaloezieën geleverd met ladderkoorden.
Optioneel zijn de 25 en 35 mm jaloezieën leverbaar met 16 mm ladderbanden, de 50 mm jaloezieën met 25 of 38 mm ladderbanden en de 70 en 75 mm jaloezieën met 38 mm ladderbanden.
De ladderbanden zijn kleur gecoördineerd uitvoerbaar, maar door een contrasterende kleur te kiezen creëert men een uniek product, dat perfect aansluit op uw interieur.

Bediening                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   De jaloezieën worden geleverd met trek- en tuimelkoorden. Optioneel zijn de jaloezieën elektrisch leverbaar voor een licht bedieningscomfort.

Toepassing                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Houten & lederen jaloezieën geven uw interieur een warme luxe uitstraling. Het is toepasbaar voor rechte ramen in moderne en klassieke interieurs. Ze zijn niet geschikt voor dakramen.

Wil je meer weten over onze jalozieën?

Vul dan het contact formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.