Over ons


Een oplossing voor ieder project

Al jarenlang geeft Veroflex Projects B.V. vanuit haar dealernetwerk inhoud aan kleinschalige en grootschalige projecten waar kwaliteit en onderscheidend vermogen de belangrijkste criteria zijn. Ieder project benaderen wij als een uitdaging om onszelf en uw verwachtingen te overtreffen. Onze werkwijze is persoonlijk, vakkundig en accuraat.
Wij zorgen ervoor dat uw project zorgvuldig wordt begeleid en conform afspraak wordt opgeleverd.

Wij onderscheiden ons doordat we alles in eigen beheer kunnen uitvoeren, hierdoor kunnen we snel maatwerk leveren tegen zeer concurrerende prijzen. Door het volgen van de trends en het waarnemen van de continue nieuwe ontwikkelingen op de markt zijn wij in staat om u het juiste product aan te bieden welke het beste bij u past.
De aspecten die we hierin onder andere meenemen zijn: warmtewering, lichtwering, milieuvriendelijk, brandvertragendheid en functionalitiet.

Wij vervaardigen als gerenommeerd merk onze producten uit de best geselecteerde kwalitatief hoogwaardige materialen. Gebruikmakend van deze hoogwaardige materialen, ontstaat een uniek kwaliteitsproduct dat garant staat voor een optimale levensduur. Ontdek onze oplossingen.